Half jaarprogramma Succesvol Samen Verder (scheidings)coach

6 maanden Certificatieprogramma

Scheiden en vooral vechtscheiden is nog steeds een groot probleem in Nederland. Het aantal vechtscheidingen neemt nog steeds toe. Er is te weinig psychosociale hulp voor ouders en kinderen beschikbaar. Daar kun jij iets aan doen

Ben je werkzaak in een praktijk als mediator, advocaat, life coach, orthopedagoog of kindercoach en wil je scheidings- en/of relatiecoaching als nieuwe dienst toevoegen aan je bestaande praktijk? Dan is het certificatieprogramma van 6 maanden echt iets voor jou!

Het coachprogramma van Succesvol Samen Verder leert ouders om…

tijdens en na de scheiding, vorm te geven aan de omgang als ouders op vreedzame wijze zodat kinderen niet in een vechtscheiding belanden.

6 maanden Certificatieprogramma Succesvol Samen Verder (scheiding)coach

Startdatum maart 2023

Alle 8 losse trainingsmodules en vier extra trainingmodules:

Trainingsmodule 1 ‘VIPcoachdag’

Tijdens de speciale VIPdag ga je aan de slag met jouw persoonlijke verhaal en mindset die jou gaan helpen een succes te maken van dit certificatieprogramma. Je maakt kennis met het coachprogramma en ontwikkelt een plan met persoonlijke leerdoelstellingen. Bovendien maak je kennis met onderliggende coachmethodieken als NLP, systemisch werk en The Work.

Trainingsmodule 2  ‘Business in A Box: Succesvol Ondernemen’

Wat dit certificatieprogramma uniek maakt is dat het een Business in a Box is. Niet alleen leer je de methodiek toe te passen, maar je leert ook hoe jij het als programma kunt aanbieden aan bestaande en nieuwe klanten. Je ontwerpt jouw eigen unieke signature system zodat je heel aantrekkelijk wordt voor klanten.

 
Trainingsmodule 3 ‘Business in a Box: Succesvolle Marketing’

Marketing is iets anders dan verkopen. Leer de allerbeste manier om het coachprogramma te marketen, een nieuwe inkomensstroom te creëren en je dienstverlening als pakkend product aan te bieden aan ouders, kinderen, scholen, bedrijven en gemeenten.

 
Trainingsmodule 4 ‘Succesvol Bloggen’
Leer hoe je goede teksten schrijft met de juiste taal en opbouw op je website en je blog, zodat klanten onweerstaanbaar naar je toegetrokken worden en jij de juiste klanten krijgt.
 
Extra online trainingen 
Duur 60 minuten. In deze online groepstrainingen krijg je verdieping op alle leerthema’s/modules van het certificatieprogramma. Je hoeft geen training te missen, omdat alle trainingen worden opgenomen. Je kunt deze later terugkijken.
 
Persoonlijke coachsessies met Wanda
Duur: 60 minuten. Tijdens deze sessies kun je alle dringende vragen stellen over toepasbaarheid voor jouw bedrijf, vaardigheden, kennis of mindset van het programma.
 
Toegang tot online programma voor ouders
Indien je na afloop van het 6maanden certificatieprogramma kiest voor de licentie van SSN ontvang je als bonus het Online programma voor ouders. Het online programma Succesvol Scheiden voor Ouders bevat 3 videolessen waarin  een ouder leert om de moeizame communicatie met de andere ouder snel te veranderen, in het belang van hun kind.
 
Exclusieve Mastermind Groep
Als deelnemer van het Certificatie Programma maak je deel uit van een speciale besloten FACEBOOKGROEP om vragen te stellen, feedback te krijgen en ervaringen over je vak te delen als Succesvol Scheidingscoach. Het versterkt je succes! Ook Wanda zal persoonlijk bijdragen in de discussies van de groep. Daarnaast heb je toegang tot de ledenpagina van SSA met al het studiemateriaal én meer, op één plek.

Download de menukaart

Training & opleiding Succesvol Samen Verder Academie

Wil je meer informatie over de opties of de investering?

Download dan nu de GRATIS menukaart!

menukaart

Direct aanmelden voor de training?