Ervaringen

Wij laten altijd met trots ervaringen van onze Coaches, Partners en Cliënten zien.

Wil je ook ervaring toevoegen? Mail naar info@succesvolscheidennederland.nl

Succesvol Samen Verder Academie
succesvol scheidingscoach

Jaarprogramma

2 september 2021

”Dit is wat ik zocht! Een praktische, psycho sociale aanpak die zich onderscheidt van andere scheidingscoachopleidingen waarbij inhoud voor een goed programma wordt geboden als ook een businessconcept daarom heen. En een platvorm waar je onderdeel van uit blijft maken en je uit naam van SSN kunt werken. ”

Angèle Babeliowsky, gezins-en kindercoaching, succesvol scheidingscoach

Basistraining succesvol scheiden voor ouders

28 juli 2021

“Als mediator met een juridische achtergrond was ik op zoek naar nog wat extra tools voor scheidingen met kinderen. Ik volgde daarom bij Wanda zowel de training succesvol scheiden voor ouders als voor kinderen. Wanda heb ik leren kennen als een zeer bevlogen trainer met veel pedagogische kennis en ervaring op het gebied van coachen. De trainingen waren voor mij dan ook heel waardevol om te volgen en kan ik andere mediators zeker aanbevelen. Ik heb een aantal handige vaardigheden bijgeleerd die ik nu geregeld toe pas tijdens een mediation of in gesprekken met kinderen. Op deze manier heb ik nog meer gereedschap als mediator en kan ik nog succesvoller zijn in het belang van kinderen en hun ouders. Bedankt Wanda hiervoor!”

Sissel Pemmelaar, familierecht advocaat, mediator

Jaarprogramma

28 juli 2021

“Ik heb de jaaropleiding gevolgd bij Succesvol Scheiden Nederland. Deze opleiding leidt op tot scheidingscoach. In dit programma heb ik geleerd om als coach, ouders te begeleiden om te werken naar een succesvolle scheiding zonder conflict. De invulling van dit nieuwe gezamenlijke ouderschap biedt een ‘win-win’-situatie voor zowel de ouders als de kinderen. De tools en vaardigheden die ik geleerd heb, die we aanbieden in de vorm van een VIP-dag zijn zeer goed afgestemd! De vier pijlers waarop deze opleiding is gebaseerd zijn; neutraliseren van de emoties, communicatie-stijlen, conflicthantering en een opvoedmodule. De opzet van het jaarprogramma vind ik zeer goed, de tweedaagse trainingen waren altijd een feestje, mede dankzij Wanda Vendrig die met haar kennis en ervaring een uniek jaarprogramma aanbiedt.”

Marloes van der Heuvel, kinder- en jongerentherapeut, succesvol scheidingscoach

Jaarprogramma

28 juli 2021

Als mediator help ik mensen door het scheidingsproces. Vaak zijn er nog veel heftige emoties; boosheid, verdriet, onmacht etc. Ik ervaarde en besefte dat na het maken van een convenant dit nog niet klaar was, maar dat ik mijn klanten wel moest loslaten. Dit vond ik heel lastig.

Vorig jaar kwam er een moment dat twee vroegere klanten terug kwamen bij me om hulp. Hun relatie als ouders was in een enorm conflict beland. De kinderen zaten ertussen, ze werden als ‘stok’ ingezet waarmee geslagen werd en inmiddels wilde een dochter haar moeder niet meer zien. Ik was er klaar mee en wilde deze ouders heel graag helpen. Maar hoe?

In mijn zoektocht naar tools, vaardigheden en kennis stuitte ik op de opleiding van Succesvol Scheiden Academie.

Na en gesprek met Wanda kwam ik erachter hoe je met haar methdodiek ouders kunt leren van expartners te transformeren naar ouders. Dit was wat ik zocht en ik heb geen moment geaarzeld om me in te schrijven.

Inmiddels heb ik al enkele ouders mogen helpen met deze prachtige methodiek. Ik kan het iedere mediator met hart voor zijn klanten van harte aanbevelen.

Els Maane, mediator, succesvol scheidingsoach

Jaarprogramma

28 juli 2021

In mijn werk als mediator heb ik al een aantal keren meegemaakt dat ouders zo met hun emoties worstelen dat zij steeds moeilijk tot afspraken komen. Ik zelf dacht dan vaak: zorg dat die handtekeningen eronder komen, dan ben je ervan af!

Zo gebeurde het ook wel bij klanten dat het zo escaleerde dat het hele bedrijfspand ervan kon genieten. Dat wilde ik niet meer.

Dezelfde avond had ik intervisie. Een van de leden had net haar opleiding als SSNscheidingscoach afgerond en vertelde daar enthousiast over.

Ik werd getriggerd. Dit kon mij ook helpen!

Ik kwam in contact met Wanda. Eerlijk gezegd vond ik de investering van de opleiding wel hoog. Ik vroeg me af of deze kosten wel zouden opwegen tegen wat ik ervoor terug zou krijgen.

Maar mijn enthousiasme om het te gaan doen en ermee aan de slag te gaan woog zwaarder, dus ik heb me ingeschreven.

We zijn nu een half jaar verder en wat heb ik al veel geleerd! Eindelijk tools om ook die heftige emoties in goede banen te kunnen leiden als mediator en echt te kunnen helpen. En daarbij heb ik ook een extra activiteit toegevoegd aan mijn bedrijf. Een hele mooie combi qua werk.

Ik ben er blij mee!

Judith van de Nieuwenhuijsen, mediator, succesvol scheidingscoach

Jaarprogramma

28 juli 2021

Ik had een drukke, veeleisende baan bij de ABN AMRO. Leidinggevende, hectisch, een luxe situatie.

Ik kwam er echter achter tijdens een confronterend gesprek, dat ik dit niet langer wilde en dat mijn werk bij ABN AMNRO niet meer voorkwam op mijn bucketlist. Toch wilde ik wel iets doen met mijn coaching skills die ik had ontwikkeld tijdens mijn carrière.

Via Marlieke kwam ik in contact met Wanda en de opleiding van SSN.

Na een gesprek met Wanda wist ik meteen; dit wil ik!

Omdat ik zelf een gescheiden vader ben zag ik daar de mogelijkheid om mijn coachvaardigheden aan te vullen met het coachprogramma Succesvol Scheiden en zodoende vaders in een scheiding te kunnen coachen.

Nu ervaar ik rust, ruimte in mijn hoofd, ik leer veel nieuwe dingen, ontmoet nieuwe mensen en heb veel energie omdat ik nu echt doe wat ik leuk vind.

Edwin Beijersbergen, ervaringsdeskundige, succesvol scheidingscoach

Jaarprogramma

28 juli 2021

Als mediator help ik mijn klanten om zo goed mogelijk de scheiding te regelen. Ik merkte dat ik meer wilde betekenen dat dat. De scheiding begint namelijk pas nadat de stukken zijn ingediend.

Steeds bleef ik echter investeren in educatie op het financieel-juridische vlak. Toen ik sprak met Wanda realiseerde ik mij dat mijn kennis op het ‘zachte’ vlak van scheiden echt te dun was.

Ik vroeg me nog af of deze opleiding dan wel de beste stap zou zijn, het opleidingsaanbod is immers gigantisch. Al snel ervaarde ik ook de overige kansen die deelname aan SSN mij geboden werden.

Ik kan nu mijn praktijk uitbreiden met scheidingscoaching en hierdoor niet alleen ouders in een lastige scheidingssituatie coachen én vechtscheidingen voorkomen, maar ik heb nu ook een welkome afwisseling gevonden in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Nu heb ik dagelijks goede mediations waarbij ik ervaar-en terugkrijg- van mijn klanten dat ik hun verwachtingen overtref.

Ik geniet nu veel meer van mijn werk als mediator/coach.

Marlieke den Hartog, mediator, succesvol scheidingscoach

Jaarprogramma

28 juli 2021

“Welke twijfels had ik van tevoren?

Voor mij was het belangrijk om te weten of er van mij verwacht werd dat ik 100% zou moeten gaan werken. Wanda vertelde dat dit niet hoefde. Dit mag je zelf bepalen.

Het programma was zeer verrijkend. De modules over de ouders en de kinderen hebben mij veel kennis opgeleverd. Verder veel geleerd over marketing en ondernemerschap.

Het programma heeft me opgeleverd dat ik de stap naar zelfstandig ondernemerschap heb durven zetten.

Als het leed dat een echtscheiding kan veroorzaken bij ouders en hun kinderen je raakt, is dit een mooi programma om het verschil te maken. Het programma is aan te bevelen aan coaches die hun expertise willen uitbreiden, mediators en ervaringsdeskundigen met een missie.”

Carolien Roobol, succesvol scheidingscoach

Ben je benieuwd naar onze trainingen?